BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

KOKKETRÆF PÅ MOLSKROEN

Søndag d. 8. september kl. 18.00

Vi inviterer til et brag af et sensommer Kokketræf på Molskroen. 

Molskroens køkkenchef Rasmus Broholm har sat scenen denne skønne september aften, hvor du kan glæde dig til at møde 3 fremragende køkkenchefer fra Tree Top, Restaurant Domæne og Scheelsminde.

Som gæst bliver du præsenteret for en vidunderlig smagsrejse og en menu bestående af 4 snacks til velkomst , efterfulgt af 8 serveringer. 

De 4 køkkenchefer serverer 1 snack og 2 retter hver af sæsonens friske, udvalgte råvarer.

Baren og Terrassen er åben fra kl. 17.00.

KOKKETRÆF MENU

Rasmus Broholm - Molskroen 

Bjarke Jeppesen - Tree Top 

Jens Vincent - Restaurant Domæne

Alexander Johnsen - Restaurant Bühlmann (Scheelsminde) 

 *

MENU

Snacks

Strandløg, kålcapers, agurk og tallerkensmækker - Bjarke Jeppesen 

tomat, basilikum, ræddike - Alexander Johnsen

Buket m. Shiitakesauce - Jens Vincent

Hummer, tomat, chili og oregano - Rasmus Broholm 

Menu

Persille, persillerod, æble - Alexander Johnsen

Gule beder, caviar, hyldeblomst og fennikelskærm - Bjarke Jeppesen 

Selleri, linemuslinger, enebær - Alexander Johnsen

Pighvar, kål og Karl Johan - Jens Vincent

Kammusling, nøgleben sauce og ribs - Rasmus Broholm 

Torsk, sherry og kalvetunge - Rasmus Broholm 

Solbær, chokolade, mirabeller - Bjarke Jeppesen 

Danske hindbær , skovmærke , brændt fløde - Jens Vincent

 *

Vinmenu

 Kaffe, the og petit fours

 *

Velkomst med champagne, variation af snacks, 8 retters menu,

vinmenu, samt kaffe/the og petit fours i alt:

Kr. 2495,- pr. person 

 ( begrænsede pladser)

Baren er åben fra kl. 17.00 for drinks og cocktails 

 

OVERNATNING & MORGENMAD 

Vi tilbyder overnatning denne søndag til særpris. Kontakt receptionen for booking.

 Telefon
+45 86362200

Mail
molskroen@molskroen.dk

Annulleringsbetingelser

Vi modtager annullering af bordreservation senest kl 12.00 dagen før arrangementet d. 7. september.

Ved annullering senere påregnes et gebyr på 500kr pr gæst.