BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

Julefrokost der smager...

BRASSERIETS JULEFROKOST

Fra fredag d. 15 november

Alle fredage og lørdage fra 12.00 til 15.00 

Glæd jer til julens hyggeligste julefrokostbord, kreeret af Brasseriets køkkenchef med smagfulde kendte klassikere af de bedste råvarer.

JULEBORD  - MENU

3 serveringer  

Det Kolde

 2 slags sild med garniture

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade

Æg og håndpillede rejer med mayo

To slags brød med smør & fedt

Det Lune

Stegt krydderpølse med æbleflæsk

Langtidsbraiseret økogris, marineret rødkålssalat og aromatisk sauce

( eller vælg Confit de Canard, rødkålsalat og pommes puré, + 50 kr til menupris)

Det Søde

Mandelkage med kirsebær og vanilje
 

Julens petit fours

395,- pr. person

(bestilles af hele bordet)

 

Se også Brasseriets klassiske frokostkort her