BRASSERIETS JULEFROKOST
Fra fredag d. 15 november
Alle fredage og lørdage fra 12.00 til 15.00
Glæd jer til julens hyggeligste julefrokostbord, kreeret af Brasseriets køkkenchef med smagfulde kendte klassikere af de bedste råvarer.
JULEBORD - MENU
3 serveringer
Det Kolde
2 slags sild med garniture
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
Æg og håndpillede rejer med mayo
To slags brød med smør & fedt
Det Lune
Stegt krydderpølse med æbleflæsk
Langtidsbraiseret økogris, marineret rødkålssalat og aromatisk sauce
( eller vælg Confit de Canard, rødkålsalat og pommes puré, + 50 kr til menupris)
Det Søde
Mandelkage med kirsebær og vanilje
Julens petit fours
395,- pr. person
(bestilles af hele bordet)
Se også Brasseriets klassiske frokostkort her