BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

MOLSKROENS BRASSERIE

Vi har åbent i Brasseriet fredag & lørdag

BRASSERIET

Velkommen i vores hyggelige Brasserie beliggende i Molskroens hovedbygning. Se Brasseriets menukort med udvalgte klassikere og smagen af årstiderne. Retterne er tilberedt af sæsonens friske, lokale råvarer af højeste kvalitet og solidt håndværk. Book bord til en stor smagsoplevelse i afslappede rammer.

AFTEN MENUKORT

JANUAR & FEBRUAR

SNACKS

Gougére m. trøffel & ostecreme 35,-

Gillardeu naturel 40,-/stk

Gillardeu i 3 variationer 135,-

Saltvaffel, friskostcreme & ørredrogn 35,-

Arancini m. Skagen skinke 35,

 

FORRETTER

Løgsuppe, ristet brød m. løg & parmesan 175,-

Gillardeau østers i 6 variationer 230,-

Dampet torsk, syltede ferskner, tomat, mandler & fiskesauce 195,-

Koldrøget laks, syltet fennikel, fennikel-crudité & endivie 195,-

 

HOVEDRETTER

Svamperisotto på lokale svampe & trøffel 235,-

Braiseret svinebryst, ristet kål & hengemte blåbær 250,-

Stegt havtaske, frikassé på sæsonens grønt & urter 250,-

Stegt hummerhale, ristet polenta, bagt pastinak & hummersauce 285,-

Cote de boeuf, dagens grønt & pebersauce (tilkøb fritter) 395,- 

 

TILKØB

Pommes frites med aioli 45,-

Pommes Puré 45,-

Revet trøffel 75,-

 

OST & DESSERT

Choux au craquelin, vaniljecreme & chokoladesauce 135,-

hvid chokolademousse, æblekompot & karamelsauce 115,-

Madeleine, vaniljeis & æblesabayonne 115,

Ostetallerken – 4 oste 115,-

 *

Ved bookinger til grupper +6 personer skal menuen bestilles 24 timer inden ankomst  - send en mail til molskroen@molskroen.

Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.

 

 

 

SE MOLSKROENS SIGNATURE MENU I GOURMET RESTAURANTEN