BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

MOLSKROENS BRASSERIE

April: torsdag til lørdag

Maj: onsdag til lørdag

BRASSERIET

Velkommen i vores hyggelige Brasserie beliggende i Molskroens hovedbygning. Se Brasseriets menukort med udvalgte klassikere og smagen af årstiderne. Retterne er tilberedt af sæsonens friske, lokale råvarer af højeste kvalitet og solidt håndværk. Book bord til en stor smagsoplevelse i afslappede rammer. Kig ind i Brasseriet og vælg fra hele menukortet, eller køb billet til marts måneds Dining Festival menu til en ekstra god pris. (begrænset antal billetter).

 

AFTEN MENUKORT

April

SNACKS

Gougére m. trøffel & ostecreme 45,-

Gillardeu østers naturel 40,-

Gillardeu østers i 3 variationer 120,-

Saltvaffel med pisket creme fraiche, citronskal & ørredrogn 45,-

Krustade med svampe-porrestuvning & revet havgus 45,-

 

FORRETTER

Gillardeau østers i 6 variationer 230,-

Gule beder, røget Blanquette, trøffel, mandler & friske urter 225,-

Kammusling, citronbagt selleri, endivie & muslingeskum 225,-

Helleflynder, syltede grønne jordbær, frissé & peberrodssauce 195,-

 

HOVEDRETTER

Stegt lam, nye løg, ramsløg & lammesauce 275,-

Dagens fisk, majroer, nye gulerødder & sauce på fermenterede ærter 275,- 

Stegt hummerhale, frikassé på sæsonens grønt, estragonolie & urter 285,-

Cote de boeuf, dagens grønt & pebersauce (tilkøb fritter) 450,- 
tilkøb hummer 250,-

 

TILKØB

Pommes frites med aioli 45,-

Dagens kartoffel 45,-

Revet trøffel 75,-

15g Caviar 300,-

 

OST & DESSERT

Rabarbertærte, hvid chokolade, rabarberkompot & rabarberis 135,-

Madeleine, vaniljeis & æblesabayonne 135,-

Choux au craquelin, vaniljeis & chokoladesauce 135,-

Ostetallerken – 5 oste, garniture & brød 145,-

 *

Ved bookinger til grupper +6 personer skal menuen bestilles 24 timer inden ankomst  - send en mail til molskroen@molskroen.

Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.

 

 

 

SE MOLSKROENS SIGNATURE MENU  - GOURMET RESTAURANTEN