BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

Onsdagsmiddag i Molskroens brasserie

Hver onsdag fra d. 2 oktober til og med onsdag d. 11 december. (Undtagen uge 42)

Her inviterer vi indenfor til en fast onsdags menu. Menuen er sammensat af køkkenet ud fra sæsonens råvare. Menuen byder altid på en kold forret, varm hovedret og dessert. Menuen skifter hver måned. 

Det vil være muligt at tilkøbe vin buffet til middagen. Her går vores sommelier team i kælderen og finder vin som bliver sat frem, hvor der  er høflig selvbetjening. Vinen her vil skifte løbende igennem aftenen og måske kommer vil der også være enkelte vine fra vores vinmenuen indimellem. 

Der er mulighed for at vælge 2- eller 3-retter. 

3 Retters menu koster 450,- 

2 Retters menu koster 395,- (Forret & hovedret)

 

Oktober menu: 

Koldrøget helleflynder med hjemmelavet sylt, citron confit og urtesalat 

Pighvar med sæsonens grønt fra Trustrupgård, puré og pighvar sauce med rogn 

Pære belle helene. Vanilje pocheret pære, vanilje is og chokolade sauce

 

November menu

Kommer snart

 

Vin buffet til middagen i 2 timer 195,- pr. person 

Efter middagen er der mulighed for tilkøb af kaffe, the og petit four. 

Bordet er til rådighed i 2 timer fra ankomst.

Det er muligt at ankomme fra 17.30 og frem til 20.00.  

 

 

 

Se også:

Brasseriets frokost

Brasseriets aften