BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

MOLSKROENS SIGNATUR MENU

Vi holder vinterlukket i vores gourmetrestaurant, og åbner igen lørdag d. 5. april. 

Vi har åbent i Brasseriet.

 

MICHELIN GREEN STAR

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.

 

SIGNATUR MENU / APRIL

Hors d'oevres

Tærte med det bedste fra kyllingen, syltede hindbærkapers, gelé på høne, vintertrøffel

Maltpude med fennikel, sherry & okse

Gode råd med rogn fra lyssej

*

Amüse Bouche

Grillet jomfruhummer, taco med puttanesca

Blåmuslinger med muslingeskum, citron, dild, skalotteløg & gulerod

Surdejsbrød, hjemmekærnet smør

*

MENU

Citronbagt selleri, røget blanquette, citrontimian, Oscetra caviar

Dampet lyssej, fiskefumé, ørredrogn, porre, persille, majroer, citronskal

Porcheret dansk østers, grillet østersblanquette, salatløg, rstede græskarkerner

Stegt lam, farseret morkel, fermenteret hvidløg, karamelliseret pastinak, estragon & lammesky

Rabarbermousse, rabarberkompot, rabarbergelé & yoghurtis

Kvædekompot, lun rugbrødsskum, varm kage med blomster & urter

Petit fours

*

1.495,- pr. person

 

Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.  

VINMENU

Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.

1.200,- pr. person

Atticus
Atticus betyder ”klassisk og elegant”. Det er en vinmenu lavet med ophøjet niveau. Her opleves nogle af de bedste vinmagere, deres store enkeltmarker, samt allokerede vine man ikke ser hver dag. En mulighed for at opleve vinmatch ud over det sædvanlige.

2.200,- pr. person

Aerarium
Aerarium betyder “skattekammer” og er en vinmenu for vinelskere og entusiaster. Her er der gravet dybt i kælderen og fundet de bedste vine frem. En vinmenu, bestående af vine med alder, kendte producenter og højeste kvalitetsniveau (min. 2 personer).

3.500,- pr. person

 

Annullering 
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.


Book signatur menu som gourmet ophold her

  

Se også Brasseriets frokost- og Aften menukort . Åbent torsdag - lørdag.

 

   

 KONTAKT OS  

Send mail til molskroen@molskroen.dk 

Telefon: +45 86 36 22 00

 Annullering af bord til Signatur Menu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.