MOLSKROENS SIGNATUR MENU
Vi holder vinterlukket i vores gourmetrestaurant, og åbner igen lørdag d. 5. april.
Vi har åbent i Brasseriet.
MICHELIN GREEN STAR
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.
SIGNATUR MENU / APRIL
Hors d'oevres
Tærte med det bedste fra kyllingen, syltede hindbærkapers, gelé på høne, vintertrøffel
Maltpude med fennikel, sherry & okse
Gode råd med rogn fra lyssej
*
Amüse Bouche
Grillet jomfruhummer, taco med puttanesca
Blåmuslinger med muslingeskum, citron, dild, skalotteløg & gulerod
Surdejsbrød, hjemmekærnet smør
*
MENU
Citronbagt selleri, røget blanquette, citrontimian, Oscetra caviar
Dampet lyssej, fiskefumé, ørredrogn, porre, persille, majroer, citronskal
Porcheret dansk østers, grillet østersblanquette, salatløg, rstede græskarkerner
Stegt lam, farseret morkel, fermenteret hvidløg, karamelliseret pastinak, estragon & lammesky
Rabarbermousse, rabarberkompot, rabarbergelé & yoghurtis
Kvædekompot, lun rugbrødsskum, varm kage med blomster & urter
Petit fours
*
1.495,- pr. person
Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.
VINMENU
Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.
1.200,- pr. person
Atticus
Atticus betyder ”klassisk og elegant”. Det er en vinmenu lavet med ophøjet niveau. Her opleves nogle af de bedste vinmagere, deres store enkeltmarker, samt allokerede vine man ikke ser hver dag. En mulighed for at opleve vinmatch ud over det sædvanlige.
2.200,- pr. person
Aerarium
Aerarium betyder “skattekammer” og er en vinmenu for vinelskere og entusiaster. Her er der gravet dybt i kælderen og fundet de bedste vine frem. En vinmenu, bestående af vine med alder, kendte producenter og højeste kvalitetsniveau (min. 2 personer).
3.500,- pr. person
Annullering
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
Book signatur menu som gourmet ophold her
Se også Brasseriets frokost- og Aften menukort . Åbent torsdag - lørdag.
KONTAKT OS
Send mail til molskroen@molskroen.dk
Telefon: +45 86 36 22 00
Annullering af bord til Signatur Menu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.