MOLSKROENS SIGNATUR MENU
MICHELIN GREEN STAR
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.
SIGNATUR MENU I APRIL & MAJ
"den lille"
Hors d'oevres
Gode råd med cremet torskerogn & urter fra haven
Grillet Jomfruhummer, tomat med Puttanesca
*
Menu
Porcheret Helleflynde, fiskefumé, ørredrogn, brunoise af porre, persillestilk & majroe
Citronbagt selleri, røget blanquette, citrontimian & Oscetra caviar
Stegt lam, farseret morkel, fermenteret hvidløg, karamelliseret pastinak & lammesky
Rabarbermousse, yoghurtis & broken gel
Petit fours
*
1000,- per person
Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.
VINMENU
Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.
700,- pr. person
Annullering
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
Book signatur menu som gourmet ophold her
Se også Brasseriets frokost- og Aften menukort . Åbent torsdag - lørdag.
KONTAKT OS
Send mail til molskroen@molskroen.dk
Telefon: +45 86 36 22 00
Annullering af bord til Signatur Menu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.