MOLSKROENS SIGNATUR MENU
Molskroens Signatur Menu starter med smagfulde små hors d'oeuvres efterfulgt af 9-10 serveringer.
Menuen sammensættes efter sæsonens friske råvarer.
MICHELIN GREEN STAR
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021 og har bevaret den siden.
SIGNATUR MENU
DECEMBER
*
Hors D'oevres
Oksetartar, ristet fennikel og malt
Tærte med svampe, trøffel og havgus
Stuvede porrer og østers
*
Amüse Bouche
Lokal Sort Hummer
*
MENU
Variation af Hokkaido. Fermenteret græskar blanquette, fyldt med græskarkerner.
Stegt kammusling, ristet kantareller, löjrom og sauce på noilly-prat
Pighvar terrine, trøffel og kartoffel bisque
Jomfruhummer, kalvetunge & sherrysauce
Grillet due, selleri, aromatisk peber og duesauce
Vaniljemoussee, kirsebær, mazarin, mandler og verbena
Lun æblekompot, havre, vaniljeis og choux au craquelin
Petit fours
*
1.500,- pr. person
Informer os venligst om allergier på forhånd så vi kan tilberede et alternativ til menuen.
VINMENU
Potium
Potium betyder “drik” og er vores nøje udvalgte vinmenu, hvor man kommer omkring forskellige lande og stilarter. En udforskende vinmenu, hvor nogle vine komplimenterer retterne, mens andre giver modspil, eller tilføjer et ekstra smagselement.
1.200,- pr. person
Atticus
Atticus betyder ”klassisk og elegant”. Det er en vinmenu lavet med ophøjet niveau. Her opleves nogle af de bedste vinmagere, deres store enkeltmarker, samt allokerede vine man ikke ser hver dag. En mulighed for at opleve vinmatch ud over det sædvanlige.
2.200,- pr. person
Aerarium
Aerarium betyder “skattekammer” og er en vinmenu for vinelskere og entusiaster. Her er der gravet dybt i kælderen og fundet de bedste vine frem. En vinmenu, bestående af vine med alder, kendte producenter og højeste kvalitetsniveau (min. 2 personer).
3.500,- pr. person
Annullering
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
Book signatur menu som gourmet ophold her
Se også Brasseriets frokost- og Aften menukort . Åbent onsdag - lørdag
JULEN PÅ MOLSKROEN
Læs om juleaften og Nytårsaften og glæd jer til en stemningsfuld julekoncert Maria Carmen Koppel d. 21. dec.
Læs mere her
KONTAKT OS
Send mail til molskroen@molskroen.dk
Telefon: +45 86 36 22 00
Annullering af bord til Signatur Menu
Ved annullering af bordreservation i gourmet restauranten indenfor 24 timer før bookingtidspunkt afregnes gebyr på 350,- pr. person.
SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI
Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er igen i år hædret af Michelin guiden 2024 med Den Grønne Michelin stjerne for gastronomisk bæredygtighed i særklasse. Molskroen fik tildelt prisen første gang i 2021.