MOLSKROENS BRASSERIE
Februar: Åbent fredag & lørdag
Marts : Åbent torsdag - fredag - Lørdag
Alle dage i Påsken: mandag d. 14. april - lørdag d. 19. april.
BRASSERIET
Velkommen i vores hyggelige Brasserie beliggende i Molskroens hovedbygning. Se Brasseriets menukort med udvalgte klassikere og smagen af årstiderne. Retterne er tilberedt af sæsonens friske, lokale råvarer af højeste kvalitet og solidt håndværk. Book bord til en stor smagsoplevelse i afslappede rammer. Kig ind i Brasseriet og vælg fra hele menukortet, eller køb billet til marts måneds Dining Festival menu til en ekstra god pris. (begrænset antal billetter).
SE BRASSERIETS DINING FESTIVAL MENU - KUN 350,-
Book bord torsdag - fredag - lørdag
KØB DIN BILLET HER
AFTEN MENUKORT
Marts
SNACKS
Gougére m. trøffel & ostecreme 35,-
Gillardeu østers naturel 45,-
Gillardeu østers i 3 variationer 135,-
Saltvaffel, friskostcreme & ørredrogn 45,-
Arancini m. Skagen skinke 35,
FORRETTER
Løgsuppe, ristet brød m. løg & parmesan 175,-
Gillardeau østers i 6 variationer 230,-
Dampet torsk, syltede ferskner, tomat, mandler & fiskesauce 195,-
Koldrøget laks, syltet fennikel, fennikel-crudité & endivie 195,-
HOVEDRETTER
Svamperisotto på lokale svampe & trøffel 235,-
Braiseret svinebryst, ristet kål & hengemte blåbær 250,-
Stegt havtaske, frikassé på sæsonens grønt & urter 250,-
Stegt hummerhale, Pommes Röste, bagt pastinak & hummersauce 285,-
Cote de boeuf, dagens grønt & pebersauce (tilkøb fritter) 395,-
tilkøb hummer 200,-
TILKØB
Pommes frites med aioli 45,-
Dagens kartoffel 45,-
Revet trøffel 75,-
15g Caviar 300,-
OST & DESSERT
Æbletærte, æblekompot, karamelsauce & Créme Anglaise 115,-
Madeleine, vaniljeis & æblesabayonne 115,
Choux au craquelin, vaniljecreme & chokoladesauce 135,-
Ostetallerken – 4 oste 135,-
*
Ved bookinger til grupper +6 personer skal menuen bestilles 24 timer inden ankomst - send en mail til molskroen@molskroen.
Informer os venligst om allergier på forhånd, så vi bedst muligt kan tilberede et alternativ til din menu.
SE MOLSKROENS SIGNATURE MENU - GOURMET RESTAURANTEN