KOKKETRÆF I MOLSKROENS BRASSERIE
Søndag d. 24. marts kl. 18.30
Oplev forårets hyggeligste Kokketræf, når Molskroens Brasserie får besøg af køkkenchef Lars Eiskjær fra det populære Brasserie, Restaurant Et i Århus.
Gæsterne vil denne aften blive præsenteret for en overdådig 4-retters menu inkl. velsmagende snacks.
De to køkkenchefer serverer 2 retter hver med smage fra klassisk, fransk gastronomi af sæsonens friske, udvalgte råvarer.
Det hele serveret i Molskroens nye Brasserie på Molskroen kl. 18.30.
Baren er åben inden middagen fra kl. 17.30.
KOKKETRÆF MENU
Kl. 18.30
Snacks
Restaurant Èt:
Æbleskive med Ocietra Caviar
Vagtelæg 'Scottish' med dildfrø
*
Molskroen
Le Gall Østers med vinaigrette på hyldeblomst
Hummerbisque med røget olie og hummerolie
*
MENU
Pighvar en crouton, muslinger og purløg ( Molskroen)
*
Det bedste fra spædlam med persille og polenta ( Restaurant Et)
*
Kalvebrissel & grillet Hummer med svampe ( Restaurant Et)
*
Crèpe Suzette med appelsin, karamel og vaniljeis ( Molskroen)
Kr. 895,-
Tilkøb af vinmenu, kaffe, petit fours
( begrænsede pladser)
Baren er åben fra kl. 17.30 for drinks og cocktails
Annulleringsbetingelser
Senest kl. 12.00 dagen før arrangement
Overnatning
Vi tilbyder overnatning til 1.095,- for et dobbeltværelse med morgenmad